Uw advocatenkantoor in Vilvoorde

Advocatenkantoor A. Simoens, Advas bvba is uw betrouwbare juridische adviseur in Vilvoorde voor gespecialiseerd juridisch advies op maat.  Zaakvoerder Anneliese Simoens, en haar team met advocaten Veerle Puttemans, Freya Roelant en Jan Van Roy staan voor u klaar, nog versterkt met een netwerk van hoogopgeleide externe medewerkers. Onze interne administratie zorgt voor een persoonlijk onthaal en dagelijkse bereikbaarheid van ons kantoor.

 

Het is onze missie om actief te luisteren naar onze cliënten, ze begripvol en professioneel te begeleiden in hun juridische zorgen.

 

Het is onze passie om mensen écht te helpen, en samen met hen individueel na te gaan hoe we voor hun concreet dossier de zaken best aanpakken :

 

Zullen we een constructieve dialoog op starten, of verzenden we toch al een ingebrekestelling? Kunnen we nog rond de tafel gaan zitten, of moet er onmiddellijk  een procedure op gestart worden? Is er bemiddeling mogelijk, en vinden we toch een oplossing buiten procedure? Of moeten we toch gaan voor een hard pleidooi? 

Maar ook als u gewoon twijfels heeft over iets en de onzekerheid knaagt...

Neem even contact met ons op.

 

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Zo zijn we sterk in familierecht, echtscheiding, beëindiging samenwoning, jeugdrecht, alimentatie / onderhoudsgeld, verblijfs- en bezoekregelingen,  alsook de vereffening-verdeling. Tevens kunt u voor kwesties van verdeling van erfenissen en testament bij ons terecht.

 

Maar wij helpen u ook verder met andere takken van het burgerlijk recht, zoals huur, handelsrecht, invorderingen en betwistingen facturen, bouwrecht, burentwisten, ...  Ook staan wij graag in voor uw verdediging voor de politierechtbank en ook in correctionele zaken verdedigen we u gedreven.

 

Ons advocatenkantoor geeft graag een vrijblijvend eerste advies.

 

Een consultatie bij Advocatenkantoor Advas in Vilvoorde is steeds mogelijk na afspraak.

 

Aarzel niet ons te contacteren.